De tussendoor-gesprekjes als inspiratiebron

Welkom Forums Corona en het werk De tussendoor-gesprekjes als inspiratiebron

Weergave van 1 genest reactie
 • Auteur
  Berichten
  • #444
   Aviva
   Bijdrager

   Na twee maanden thuiswerken en beeldbellen raakt mijn inspiratie wel een beetje zoek. Ik besef me nu nog sterker waar ik mijn ideeën vandaan haal. Gewoon door mensen (op kantoor) tegen het lijf te lopen en de gesprekken op de wandelgang. De ongeorganiseerde gesprekken. Ik hoop deze snel weer te kunnen ervaren, want het is mijn bron van energie!

  • #471
   Sjoerd
   Bijdrager

   Bij mij op werk hebben we naast de formele video bijeenkomsten (vergaderingen) ook informele instap momenten gepland. Het is niet helemaal hetzelfde maar helpt een beetje om het alleen werken te doorbreken.

   • #472
    Paul van Rijn
    Bijdrager

    Hoi Sjoerd, wij hebben dat ook. Je bedoelt waarschijnlijk de koffie-bijeenkomsten die dan ook online worden gedaan? Het is een alternatief om eens wat informele dingen te bespreken. Op mijn werk was daar in het begin veel animo voor, maar dat sijpelde snel weg. Desondanks is het wel goed om ook informeer contact online te hebben, merk ik.

   • #492
    Aviva
    Bijdrager

    Wat slim! En worden die koffiemomentjes dan ook écht aan tussendoor-gesprekjes besteed? Of verval je dan snel in de inhoud weer? Dat ervaar ik eigenlijk wel, ook omdat we nog altijd heel druk zijn en mensen willen voorkomen dat tijd te snel wordt opgeslurpt door al die bel-overleggen… Tsja het is een beetje de balans van beide zoeken denk ik. De ene keer lukt het beter dan de andere keer.

Weergave van 1 genest reactie
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.