Herstel duurt lang

Welkom Forums Coronaklachten Herstel duurt lang

Weergave van 2 geneste reacties
 • Auteur
  Berichten
  • #459
   Paul van Rijn
   Bijdrager

   Of ik corona heb gehad is nog steeds onduidelijk. Wel ben ik zo’n 8 weken geleden flink ziek geweest. Ik heb mezelf niet getest, maar omdat ik inmiddels zoveel weken bezig ben om te herstellen, moet het bijna wel corona zijn geweest. De kortademigheid blijft terugkomen. Mijn conditie is slecht, voel me soms gesloopt. De ene dag heb ik er meer last van dan de ander.

   Zijn deze klachten normaal?

  • #466
   Aviva
   Bijdrager

   Hoi Paul, een vriendin van mij en haar vriend hebben precies dezelfde klachten en duur van herstel als jij beschrijft. Ook ongeveer 8 weken geleden heel ziek geworden en nog steeds last van slechte conditie en kortademigheid. Het is niet meer zo erg als toen, maar nog steeds niet op het oude niveau. Ja wat is normaal, het lijkt alsof het virus in zoveel verschillende vormen tot uiting kan komen. Dat maakt het zo ingewikkeld.

  • #470
   Sjoerd
   Bijdrager

   Hallo Paul, wat vervelend dat je je zo naar voelt. Interessante vragen ook, voor velen herkenbaar!? Ik ben alleen bang dat we ze niet voor je kunnen beantwoorden, pogingen daartoe zijn mogelijk, maar weet je dan echt meer? Als ik aangeef dat slechts 10 tot 20% van de mensen die getest worden (op basis van symptomen) daadwerkelijk het virus heeft, of anderzijds suggereer dat het inderdaad niet normaal is je zo lang slecht te voelen, dan weten we nog steeds niks meer. Het enige juiste advies lijkt me om bij gezondheidsklachten je huisartspraktijk te raadplegen.

Weergave van 2 geneste reacties
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.