Vaak gestelde vragen

Is een account registreren verplicht?

Ja, dit is verplicht wanneer je wilt reageren op onderwerpen in het forum of de blogs. Het lezen van reacties van anderen of de blogs, kan wel zonder een account aan te maken.

Is een account gratis?

Ja, het registreren van een account is gratis.

Hoe kan ik mijn account verwijderen?

Door een e-mail te sturen via het contactformulier. Vermeld in dit geval een gebruikersnaam + e-mailadres. Een eenmaal verwijderd account kan niet ongedaan gemaakt worden.

Waar kan ik mijn persoonlijke gegevens wijzigen?

Nadat je bent ingelogd op de website, kan je rechts klikken op jouw naam of gebruikersnaam. Klik vervolgens links onderin op Bewerken.

Waar kan ik mijn avatar (plaatje bij mijn account) wijzigen?

Nadat je bent ingelogd op de website kan je rechts klikken op jouw naam of gebruikersnaam. Klik vervolgens links onderin op Bewerken. Scroll vervolgens helemaal naar onderen om een eigen afbeelding te uploaden.

Kan ik zelf een blog schrijven voor deze website?

Ja, dat kan. Indien je een blog wilt schrijven, stuur dan een mailtje naar info@corona-adviespunt.nl

Wat kan ik wel en niet in het forum?

Je kunt een vraag stellen aan onze adviseurs, of reageren op reacties van anderen. Ook kun je een foto of link in je reactie plaatsen.  Daarnaast kun je zelf een bijdrage (nieuw onderwerp) beginnen. Een nieuwe bijdrage (onderwerp) beginnen kan alleen binnen de hoofdindeling die gemaakt is in het forum.

De hoofdindeling gaat over:

  • Vraag het een professional
  • Impact op het leven
  • Verlies
  • Coronaklachten
  • Corona en het werk
  • De toekomst

De hoofdindeling kan niet door leden van dit platform veranderd worden. Wil je toch een thema toevoegen aan de hoofdindeling? Stuur dan een mailtje naar info@corona-adviespunt.nl

Zijn er spelregels van toepassing als ik wil reageren op berichten van anderen?

Ja, reacties moeten voldoen aan de regels van goed fatsoen. Je vindt ze in de huisregels.

Kan ik reageren op een blog?

Ja, je kunt reacties op een blog geven. Of reageren op reacties van anderen. Het is niet mogelijk om onder een blog een nieuw onderwerp te starten. Wil je zelf een blog schrijven, stuur dan een mailtje naar info@corona-adviespunt.nl 

Hebben jullie nog tips voor gebruik van dit platform?
  • Als je een reactie plaatst, kijk of je reactie past binnen de titel/kop/thema van een gesprek. Als het eigenlijk om een nieuw onderwerp gaat is het handig om een nieuw onderwerp te starten. Zo heb je meer kans op reactie op jouw onderwerp.
  • Als je een nieuwe vraag stelt, of gesprek start, geef het gesprek een titel die past bij het onderwerp. Hierdoor weet iedereen waar het over gaat.
  • Zorg dat er in gesprekken geen gegevens staan die tot een persoon te herleiden zijn. Mocht dit wel zo zijn, dan kan de beheerder contact met je opnemen en je bericht verwijderen.
  • Gebruik in berichten geen lange teksten uit andere berichten of andere onderdelen van de website . Beter is het om naar deze teksten te verwijzen.

Meer informatie vind je in de huisregels.

Kan ik vragen stellen aan een professional?

Ja, het is mogelijk om vragen te stellen aan een adviseur van Adviespunt Zorgbelang. Zorg ervoor dat je geen namen van personen of organisaties noemt, maar anonimiseer je vraag. Op medische kwesties kunnen wij geen antwoord geven. We hebben adviseurs op het brede gebied van zorg en welzijn en helpen je altijd verder.